top of page

Anno 1921

Deze prachtige, volledig ommuurde pastorie van bijna 100 jaar oud werd intussen volledig gerenoveerd. Met respect voor het verleden en behoud van authentieke elementen werd de woning omgebouwd tot een oase van rust.

 

Hoge ramen met veel lichtinval, ruime kamers, planken vloeren, brede gangen … katapulteren je terug naar de tijden van weleer. Het huiselijk gevoel overvalt je vanaf het betreden van de woning.

 

Wees welkom, relax en geniet met volle teugen!

sfeer
woonkamer

De woonkamer

De woonkamer bestaat uit 2 aparte zitgedeeltes en een zeer ruim eetgedeelte. Ook hier snuif je de glorieuze sfeer van weleer meteen op. Bij warm weer gaat de woonkamer als het ware over in het terras, een heerlijk gevoel van ruimte.

 

De woonkamer omvat een TV-hoek , uiteraard leent het zich evengoed  als gezellige leeshoek of  als een prachtig decor voor een heerlijk theekransje. Willen de heren intussen genieten van een  streek- of traditioneel biertje, kan dit in een gezellige aparte bar.

 

Kortom, voor ieders wat wils.

De woning

De keuken

De ruime keuken is uitgerust met een op en top professioneel fornuis. Koken voor een grote groep wordt een waar plezier. Verder is de keuken voorzien van een grote koelkast en een diepvries. Ook een wasmachine en droogkast zijn hier verdoken aanwezig. De keuken is ook een echte, ruime ‘beleefkeuken’…

Koken en aperitief kunnen hier perfect hand in hand gaan…

keuken
de stadstuin

De (stads)tuin

De tuin is opgesplitst in 2 delen: enerzijds hebben we een grote tuin (400 m²) die is voorzien van een ruim terras. Hier is het zalig ontbijten in de heerlijke ochtendzon. De kinderen kunnen er ravotten in het gras of zich volledig uitleven op het grote speeltuig. De volwassenen kunnen ondertussen lekker genieten van een heerlijk glaasje wijn op het terras.

 

Anderzijds hebben we een gezellig stadstuintje waar het heerlijk vertoeven is  door het ingesloten karakter.

Neem de fietsen gerust mee, deze kunnen veilig worden opgeborgen in de tuin. 

Enjoy!!

De slaapkamers

De slaapkamers en badkamers

Op het gelijkvloers bevindt zich een eerste slaapkamer voor 2 personen met aansluitend een badkamer.

Op de eerste verdieping vinden we 4 slaapkamers terug, telkens voor 2 personen. 1 slaapkamer is voorzien van een bad, de andere kamers delen een zeer ruime badkamer op dezelfde verdieping. Alle kamers zijn uitgerust met dubbele bedden van topkwaliteit, een zachte nachtrust gegarandeerd.

 

En voor onze jeugd hebben we een aparte, zeer ruime slaapzolder voorzien. Hier staan 6 enkele bedden. Tevens is deze zolder voorzien van een knusse TV-hoek en voldoende ‘chill’ ruimte. 

kamer
kamer
kamer
slaapzolder
kamer
bottom of page